Menu
0
0

Archív článkov

Bývanie vo vidieckom štýle23. 07. 2019
Máte radi útulné priestory, kde čas prúdi tak nejak pomalšie? Pokiaľ práve neholdujete minimalizmu a strohé jednoduchosti moderny, tento článok je písaný priamo pre vás. Nalaďte sa na vlnu pohody, uvarte si šálku kávy a urobte si čas na prečítanie nasledujúcich pár riadkov, kde sa dozviete, ako ľahko bývanie v príjemnom vidieckom štýle vykúzlite.
Niekoľko tipov, ako zariadiť detskú izbu pre vašich malých neposedníkov06. 06. 2019
Detská izba je pre vaše malé poklady hracím priestorom aj miestom pre spánok a bezpečné útočisko. Ako to urobiť tak, aby sa všetky tieto prvky skĺbili spolu? Aby bola detská izbička plne funkčná a pritom útulne zariadená, je potreba dôkladné naplánovanie a premyslenie všetkých možností.
Ako si zariadiť bývanie v škandinávskom štýle hygge?03. 06. 2019
Súčasný trend, ktorý ovládol oblasť interiérového designu, je štýl hygge. Odkiaľ slovo hygge pochádza a čo sa skrýva za jeho významom? Načerpajte pozitívnu severskú atmosféru a pusúďte sami, či sa vám bude žiť šťastnejšie a pohodlnejšie. Príďte na chuť pomalšiemu a spokojnejšiemu spôsobu života.
Novinky a trendy v tapetovaní20. 02. 2018
Tapetovanie nie je už len o klasických papierových tapetách, ale o mnohých ďalších materiáloch, vzoroch a spôsoboch aplikácie. Mrknite na naše tipy pre dekorovanie interiéru.
Ako využiť samolepiace fólie?21. 11. 2017
Samolepiace fólie (niekedy sa im hovorí samolepiace tapety) sú skvelým pomocníkom do domácnosti, keď túžite po drobnej rýchlej zmene alebo keď potrebujete ľahko a za pár minút skryť nejaké nedostatky.
Ako nalepiť fototapetu10. 11. 2017
Ako sa vysporiadať s lepením fototapety na stenu? Nie je to tak ťažké, s našim návodom to iste zvládnete a svoj byt oživíte priebehu niekoľkých chvíľ. Na čo si dať pozor, to sa dočítate v článku.
Ako na bordúry27. 10. 2017
Dekorácie stien interiéru - to nie sú len tapety. Inšpirujte sa tipmi na nalepenie bordúr na stenu. Oživia detskú izbu, ale aj ostatné miestnosti v byte.
Ako penetrovať stenu05. 10. 2017
Hľadáte informácie, ako penetrovať stenu? A prečo vôbec? Je to dôležité hneď z niekoľkých dôvodov. Dočítate sa o nich v článku. Penetrácia steny je potrebná ako pred maľovaním, tak aj pred tapetovaním.
Najčastejšie chyby pri tapetovaní29. 06. 2016
Každý dobre vie, aká práca je vybrať tú pravú tapetu. Ako ťažké je dokonalo ju zladiť k nábytku, kobercu, a aby sa páčila všetkým doma. So samotným výberom tapety si dá každý záležať, ale bohužiaľ, málo kto si potom dá tú prácu s tým najdôležitejším - so samotnou aplikáciou (lepením) tapety, ale hlavne s prípravou podkladu.
Časté otázky a odpovede ohľadom tapiet na stenu22. 06. 2016
V tomto článku by som sa chcel venovať častým otázkam našich zákazníkov. Ide o otázky, ktoré by Vám mohli pri nákupe tapiet veľmi pomôcť.
Odstránenie tapiet a príprava podkladu23. 05. 2016
Odstránenie starých tapiet je strašiakom pre mnohých z nás. Pokiaľ ale dodržíte odporúčaný postup, nemusíte sa báť, pôjde to takmer samé.
Renovácia starých kachličiek za kuchynskou linkou pomocou tapiet18. 04. 2016
Pýtate sa, ako lacno, rýchlo a ľahko zrenovovať starý kachličkový obklad za kuchynskou linkou? Nemusíte nič sekať. Efektívnym riešením je využiť stenové vinylové tapetové obklady.
Tapetovanie rohov a okenných výklenkov05. 09. 2014
Zákazníci sa nás často pýtajú, ako správne tapetovať rohy či okenné výklenky. Prinášame Vám preto niekoľko praktických rád.
Ako lepiť vinylové a papierové tapety?09. 05. 2014
Prinášame Vám podrobný návod, ako si počínať pri lepení vinylových a papierových tapiet.
FOTOPOSTUP: Ako nalepiť vliesovú (foto)tapetu09. 05. 2014
Vliesovými tapetami vyzdobíte interiér rýchlo a jednoducho. Lepí sa nasucho, takže nanesiete lepidlo na stenu a pritlačíte pás tapety. Žiadna manipulácia s papierovými archami zaťaženými natretým lepidlom a podobne.
O e-shope a kamennej predajni18. 04. 2014
Vo video ukážke Vám ukážeme širokú ponuku tapiet, ktorý ponúka internetový obchod www.kupsi-tapety.cz.
Penetrácia a penetrovanie pred tapetovaním18. 04. 2014
Odporúčame penetrovať pred každým tapetovaním. Že je penetrovanie jednoduché, uvidíte v priloženom videu.
Postup pri tapetovaní18. 04. 2014
Video ukazuje, ako tapety zmerať, postrihať a čo všetko je k tapetovaniu potreba.
Video pre lepenie vliesových tapiet18. 04. 2014
V nasledujúcom článku Vám prinášame krátky popis a video lepenia vliesových tapiet.