Menu
0
0

Tipy na novinky a trendy v tapetovaní

Tapeta, to už zďaleka nie je len kus papiera s kvietkovaným vzorom alebo geometrickými tvarmi. Tapetárske odvetvie sa dnes pýši mnohými druhmi materiálov, farieb, vzorov, motívov, ale aj alternatív ku klasickým tapetám.

Do každej miestnosti

Navyše nie je nutné obmedzovať sa len na tapetovanie niektorých miestností. Týmto spôsobom môžete vyzdobiť nielen spálne, detské a obývacie izby, ale aj kuchyne či kúpeľne.

Papierové tapety sa samozrejme vyrábajú dodnes a stále majú svoje výhody. Tými sú najmä ich nízka cena, čo zákazníci ocenia najmä pri výbere dekorácií do detskej izby, kde hrozí ich poškodenie. Všetečné detské prstíky sa do tapety občas zvedavo pustia a môžu ju potrhať, alebo dajú priechod mladistvej kreativite a motívy doplnia o vlastné obrázky nakreslené pastelkami, ceruzkou či fixky. Potom nezostáva, než tapetu pomerne skoro vymeniť, takže nízka cena rozhodne poteší.

Samozrejme milovníci nových moderných materiálov sa určite uzrú vo vliesových tapetách. Majú luxusnejší vzhľad a ich veľmi príjemnou výhodou je ľahšie naliepanie. Zatiaľ čo pri lepení papierových tapiet sa natierajú jednotlivé pásy, u vliesových sa lepidlo nanáša priamo na stenu.
 

Tapety do koupeľne? Pročo nie?

Do miestností so zvýšenou vlhkosťou odporúčame vinylové tapety alebo 3D umývateľné stenové panely. Sú lacnejšie ako keramické obklady a ich aplikácia, a samozrejme aj prípadná výmena, je rozhodne jednoduchšie. Kúpeľňu zmení na nepoznanie.

Umývateľné panely sú vhodné tiež za kuchynskú linku.
Omyvatelné tapety do koupelny
 
 
3D obkladové panely do obýváku

3D obklady stien

Úplne nový rozmer obytným miestnostiam dajú 3D stenové obkladové panely. Sú revolúciou v dekorovaní interiérov. Trojrozmerné plastické obklady vdýchnu do Vášho interiéru dynamickosť, jedinečnosť a štýl.Umiestnite ich  okolo krbu, za sedačku, televíziu, posteľ, alebo pokojne na všetky steny v miestnosti.

Verte, že sa hneď tak neokúkajú.

Späť na výpis článkov