Menu
0

Spracovanie osobných údajov

Spracovanie osobných údajov podľa GDPR
 
Udelením súhlasu so spracovaním osobných údajov dáva súhlas, aby spoločnosť Kupsa Zdeněk, so sídlom Gagarinova 57, 680 01 Boskovice, IČO: 67044026, zapísaná vo verejnom registri vedenom (ďalej len "Správca") v súlade s Nariadením (EÚ) 2016/679 (GDPR) o ochrane osobných údajov spracovávala tieto vaše osobné údaje: meno a priezvisko, názov spoločnosti, email, telefónne číslo, adresu, IČ A DIČ v prípade firemných zákaziek. Spomínané osobné údaje spracovávame na účely vybavenie objednávok a Správca ich bude spracovávať pro dobu 3 rokov.
S vyššie uvedeným spracovaním vymenovaných osobných údajov udeľujete svoj výslovný a informovaný súhlas, ktorý ale môžete vziať kedykoľvek späť. Stačí napríklad zaslať email alebo list na adresu spoločnosti email: info@kupsi-tapety.cz Kupsa Zdeněk, Kpt. Jaroše 15, 680 01 Boskovice.

Osobné údaje, ku ktorých spracovanie ste udelili svoj súhlas, môžu pre Správca spracovávať aj títo spracovatelia:

- Obchodná spoločnosť Shean s.r.o., so sídlom Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu v Brne v oddiele C, vložke 48866, ako poskytovateľ marketingových služeb a servisu webu.

- Heureka Shopping, s.r.o., so sídlom Karolinská 650/1, 186 00 Praha, vedenej na Okresnom súde v Prahe v oddiele C, vložke 218977, ako zasielateľ e-mailových dotazníkov na spokojnosť s nákupom v rámci programu Overené zákazníkmi

- A ďalej za účelom spracovania objednávky dopravcami a účtovné kancelárii, s ktorými máme zmluvný vzťah chránený zmluvou vrátane zmluvy o spracovaní osobných údajov.¨


Prípadne ďalšie spoločnosti, ktorých služby zatiaľ Správca nevyužíva.

Podľa uvedeného nariadenia GDPR o ochrane osobných údajov máte právo vziať svoj súhlas kedykoľvek späť, požadovať od nás správy o tom, aké vaše osobné údaje spracovávame, požadovať od nás vysvetlenie dôvodu a spracovanie osobných údajov, požiadať o prístup k týmto údajom, ktoré môžete opraviť alebo aktualizovať, požadovať od nás zmazanie svojich osobných údajov, obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov, ak budete mať pochybnosť o dodržiavanie povinností so spracovaním osobných údajov z našej strany.

Vašu spokojnosť s nákupom zisťujeme prostredníctvom e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi, do ktorého je náš e-shop zapojený.Tie vám zasielame zakaždým, keď u nás nakúpite, ak v zmysle § 62 odseku 3 zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách neodmietnete zasielanie našich obchodných oznámení alebo neodvoláte už udelený súhlas. Pre zasielanie dotazníkov, vyhodnocovanie vašej spätnej väzby a analýzy nášho trhového postavenia využívame spracovateľa, ktorým je prevádzkovateľ portálu Heureka.sk; tomu pre tieto účely môžete odovzdávať informácie o zakúpenom tovare a vašu e-mailovú adresu.