Menu
0
0

Tapety na stenu pre Váš interiér

SkladovosťZamerané na designSme tu pre vás

Pomôžeme vám s výberom tapety

Vyberte vlastnosti, ktoré požadujete pre vašu tapetu

Prečo nakupovať u nás?Výhody nákupu
na Kupsi-tapety.sk

  • Široký výber - okolo 12 000 produktov na okamžité odoslanie
  • Možnosť nechať si zaslať vzorku tapety zadarmo
  • Viac ako 27 000 spokojných zákazníkov
  • Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 60 €
  • Profesionálny personál pripravený vám kedykoľvek poradiť

Obľúbené tapety

Čo je u nás nového

Kupsi tapety vám prajú krásne VianoceChceli by sme vám ku zdobeniu stromčeka, pečeniu sladkého, k predvianočnému upratovaniu ...
Vlastná fotka na tapetu? Zariadime vám vyrobenie na mieruChceli by ste mať na stene, chladničke, dverách či v kúpeľni fotku vašich detí, vnúčat, ...
Zobraziť všetky novinky

Poradíme s tapetovaním

Tapety na stenu pre váš interiér

Tapety na stenu sa dnes stali neoddeliteľnou súčasťou väčšiny novo vznikajúcich interiérov. Nech si už vyberiete akúkoľvek z nich, v interiéri sa vytvorí nová nálada, atmosféra  taká, akú ste si želali. Farby ovplyvňujú naše vnímanie a pocity, tým vytvárajú príjemnú atmosféru v celom byte. Tapeta dokáže interiér výrazne ovplyvniť a ozvláštniť. Výber však nie je jednoduchý, je potrebné starostlivo zvážiť Vašu predstavu. Tapety na stenu sa vyrábajú v rôznych intenzitách farieb, výpočet vzoru je od jemných vzorov až po výrazné, grafické alebo retro štýly. Každá tapeta má iný povrch, niekedy zamatový a jemný, inokedy s výrazným prelisom alebo naopak hladký. Tapety môžu mať aj lesklé plochy, ktoré sa menia v závislosti na intenzite a druhu osvetlenia. Tým pádom tapeta inak vyzerá ráno a inak večer za umelého osvetlenia.

Tapety lepiť za sucha? Dnes už žiadny problém, vyskúšajte vliesové tapety

Tématicky ponúkame tapety luxusné, klasické, retro, detské alebo dizajnové a mnohé ďalšie, materiálom rozlišujeme papierové, vinylové, saténové, látkové a vliesové. Dnes sú najžiadanejšie tapety vliesové, ktoré majú najväčšie výhody v ľahkom lepení na steny. Lepia sa takzvane za sucha. Lepidlo sa nanáša valčekom alebo štetkou priamo na stenu a suchý pás tapety sa potom ľahko nalepí, suchou kefou vyhladí, eventuálne tapetárskou stierkou zahladí. Prebytočné lepidlo sa vlhkou handrou alebo špongiou očistí z tapety i zo steny. Ďalším typom tapety sú tapety vinylové, ktoré sa lepia starým spôsobom, kedy sa natiera lepidlom tapeta a tá sa nalepí na suchú stenu. Tento druh tapety je vhodný do namáhaných priestorov, do kuchýň, kúpeľní, chodieb. Tapeta papierová je síce najobyčajnejšia, ale aj najlacnejšia. Aj preto prevládajú vzory detské alebo chalupárske. Predpokladá sa, že je určená na dočasné použitie, že bude pomaľovaná deťmi, alebo má len zakryť nerovnosti múrov na chate či chalupe. Poslednou skupinou sú tapety saténové, alebo látkové. Jedná sa o špeciálne materiály, väčšinou so zámockými a klasickými vzormi. Imitujú starožitné vzory a hodia sa do špecifických priestorov.

Buďte kreatívni  oživte Váš interiér modernou tapetou na stenu

Aby sme Vám uľahčili výber, pripravili sme pre Vás jednoducho členené kategórie, prípadne filter, ktorý Vám pomôže s výberom tapety podľa farby, vzoru, výrobcu či materiálu. Naša ponuka obsahuje aj bytové fototapety a samolepiace dekorácie. Fototapety zaznamenali v poslednej dobe veľký comeback. Ich vzory sa neobmedzujú len na palmy a more, ale napríklad na makro zväčšeniny alebo abstraktné vzory, kvetinové či detské vzory. Fototapeta je moderný interiérový prvok. Snažíme sa ponúknuť tiež široký sortiment samolepiacich dekorácií, ktoré skrášľujú naše interiéry. Ponúkame rôzne veľkosti a štýly. Dekorácie pre deti alebo jednoduché a štýlové dekorácie do obytných priestorov. Tapety aj fototapety nie sú len záležitosť bytového dizajnu, ale tapetujú sa tiež komerčné priestory. Nájdeme ich v hoteloch, reštauráciách, vo wellness prevádzkach alebo butikoch. Tu sa stretávame s výraznými vzormi, ktoré nás majä v prvom rade zaujať. Pokiaľ si napriek tomu nebudete istí danou tapetou a jej farbou, tak ako jediná firma na internete ponúkame zasielanie vzoriek tapiet zadarmo.

Čo je základ tapetovania? Napenetrovaná stena. Penetruje vždy! Penetrácia.

Prajeme Vám príjemný nákup.